MI A DIGI TÁBLA? HARDVER IGÉNY
ÚJ TÁBLA
REGISZTRÁCIÓ
ELŐFIZETÉS
SHOP
SEGÍTSÉG
INFO| ÚJ TÁBLA| BELÉPÉS| REGISZTRÁCIÓ| SHOP|

SEGÍTSÉG

A Digi Tábla felületének rövid használati útmutatója

A Digi Táblán a munka regisztráció nélkül azonnal elkezdhető. Egyidejűleg 2 vagy 4 felhasználó dolgozhat ugyanazon a közös felületen. A tábla tartalma 6 vagy 12 óráig, előfizetés esetén 7 napig érhető el. Ezt követően törlődik a tábla.

INGYENES

INGYEN

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTR

ELŐFIZETŐ

ELŐFIZ

ADATMEGŐRZÉS

TÁRHELY

6 óra

12 óra

7 nap

OLVASÓK SZÁMA

OLVASÓK

2 fő

2 fő

4 fő

KÉP  IMP-EXPORT

KÉPEK


Menüsor alapállapota

Egy tábla megnyitásakor az alábbi menüsor fogad minket:

A baloldali zöld pulzáló gömböcske jelzi a szerverrel való kapcsolatot. Másik funkciója: kattintásra egy színkeverő paletta érhető el egyedi szín keveréséhez.

Ha a baloldali pulzáló gömböcske pirosra vált, akkor a legutolsó művelet mentése még nem történt meg. Ha sokáig villog, rossz minőségű internetkapcsolatot jelez. NE zárjuk be a munkát addig, amíg nem vált át zöld színűre, mely a mentés sikerét jelzi.

Nagyon fontos eszköz a LAKAT. Alapesetben zárt, ekkor a rajzfelületre írni nem lehet és a "rajzlap" bármely irányba tologatható.
A lakatra kattintva, az megnyílik, és a lezárt eszköztár eddig "szürke" része elérhetővé válik, kezdhető a rajzolás és a "rajzlap" most nem tologatható!

RAJZI ESZKÖZTÁR

Nyitott lakat esetén a rajzfunkciók elérhetővé válnak és a papírlap nem tologatható. A fent is látható keretezett tollhegy jelzi a vonalrajzolás lehetőségét.


A radír vagy szöveg eszközt kiválasztva annak kerete jelzi, hogy melyik funkció aktív. Szövegbevitelnél először a szövegmező bal felső sarkát kell kijelölnünk , majd jöhet a szövegbeírás. Betűméret ugyanitt állítható.

A pipettával a képernyőt érintve (mozgassuk ide-oda) a rajzterületről lophatunk színt. A tollhegy eszköz új színre vált a kiválasztás után.

VONALVASTAGSÁG, RADÍR

Itt állítható a vonalvastagság és radírméret, továbbá színt választhatunk.

A beálítások eszköztárban számos lehetőség áll rendelkezésre. Beállítható a rajzterület, előfizetők a tábla tartalmát képként lementhetik. A tábla linkje e-mailben elküldhető. A tábla létrehozója a tábla tartalmát törölheti, vagy PIN kóddal védheti.

A zoom eszköztárral kicsinyíteni lehet a táblát. Kicsinyített táblán nem lehet írni, szöveget elhelyezni.

Előfizetők képeket importálhatnak és illeszthetnek a táblára.

Válaszd ki a képet! A szerver ikon gömbje pulzáló vörösre vált. Told a képet a megfelelő helyre, méretezd át tetszés szerint - jobb alsó sarok Ha a kép a helyére került, kattints a lakatra vagy válassz következő képet! A sikeres mentést a pulzáló zöld gömböcske jelzi.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Digi Tábla segítségével vonalas rajzot készíthetünk, szöveg beillesztése és (előfizetés esetén) kép importálása is lehetséges. Szín kiválasztására három lehetőség is adott. Javítani, törölni a radír eszközzel lehetséges, viszont a tábla teljes tartalmát csak a tábla tulajdonosa törölheti. Előfizető bármikor, menet közben is elmentheti a táblát képként (KÉP EXPORT).

© digitabla.hu 2020
Minden jog fenntartva!
Programming : Aladin Web